Q: Solve the following problem: 28 – 18 – 10

A: This question has not been answered. Can you answer it? Please add your answer below ...

Question

Asked 3/11/2012 5:58:22 PM

Updated 3/11/2012 6:10:17 PM

1 Answer/Comment

10. If a thermometer indicates 40 degrees Celsius, what is the temperature in degrees Fahrenheit?
A. 104°F
B. 54°F
C. 22°F
D. 72°F
**Weegy:** 40 degrees Celsius = 104 degrees Fahrenheit The answer is A. 104?F. **User:** 11. Walt is mixing fruit punch for a party. He combines 1 gallon 2 quarts 3 pints of orange juice,1 gallon 3 quarts 7 pints of pineapple juice, and 1 gallon 3 quarts 3 pints of ginger ale. What is the total liquid measure of the punch?
A. 5 gal. 3 qt. 1 pt.
B. 6 gal. 2 qt. 1 pt.
C. 6 gal. 2 qt. 2 pt.
D. 6 gal. 3 qt. 1 pt.
**User:** how many pints are in a quart? **User:** cups are in one pint? **Weegy:** 1 US cup = 0.5 US pints. Is there anything else I can help you with? **User:** how many cups are in a quart? **User:** 12. What is the sum of 6 feet 10 inches and 8 feet 9 inches?
A. 15 ft. 7 in.
B. 13 ft. 19 in.
C. 15 ft. 19 in.
D. 14 ft. 7 in.
**User:** 3. 41°F equals how many degrees Celsius?
A. - 5°C
B. 5°C
C. 56°C
D. 9°C
**Weegy:** B. 5 Celsius **User:** 14. A shoemaker bought 30 pairs of heels. How many individual heels did the shoemaker buy?
A. 30
B. 15
C. 60
D. 120
(More)

Question

Expert Answered

Updated 4/9/2014 5:08:34 PM

7 Answers/Comments

There are "4 CUPS" in a quart.

Added 4/9/2014 5:03:26 PM

This answer has been confirmed as correct, not copied, and helpful.

Confirmed by alfred123 [4/9/2014 5:04:07 PM]

6 feet 10 inches + 8 feet 9 inches = 14 feet 19 inches or 15 feet 7 inches

Added 4/9/2014 5:04:36 PM

This answer has been confirmed as correct, not copied, and helpful.

Confirmed by alfred123 [4/9/2014 5:06:22 PM]

A shoemaker bought 30 pairs of heels, so he bought 0 individual heels.

Added 4/9/2014 5:05:35 PM

This answer has been flagged as incorrect.

Flagged by alfred123 [4/9/2014 5:07:40 PM]

A shoemaker bought 30 pairs of heels, so he bought 60 individual heels.

Added 4/9/2014 5:07:42 PM

This answer has been confirmed as correct, not copied, and helpful.

20. Of the employees who work at Stalling Printing, 90% attended the safety procedures meeting. If 63 employees attended the meeting, how many employees work at Stalling Printing?
A. 57
B. 128
C. 143
D. 70

Question

Not Answered

Updated 3/11/2012 5:23:20 PM

1 Answer/Comment

.9x = 63, x = 63/.9, x = 70.

D. 70 employees work at Stalling Printing.

D. 70 employees work at Stalling Printing.

Added 3/11/2012 5:23:20 PM

This answer has been confirmed as correct, not copied, and helpful.

Confirmed by andrewpallarca [5/23/2014 6:37:13 AM]

Subtract the quotient of 18 and 2 from the sum of 22 and 9.
A. 4
B. 23
C. 22
D. 5
**Weegy:**
18/2 = 9, 22 + 9 = 31;
31 - 9 = 22
(More)

Question

Expert Answered

Updated 5/26/2014 11:27:02 AM

0 Answers/Comments

25,770,068 questions answered

There are no comments.