Jan brings in $2,941. She wants $100 in cash, put 20% of the remaining amount into her savings account,and then put the rest into her checking account. How much money will Jan be putting into her

checking account?

Jan starts with $2,941. She wants $100 in cash. Of the remaining $2,841, she puts 20% into her savings account, $2,841 * 20%=$568.20. After putting $568.20 in her savings account, she has $2,841-$568.20=$2,272.80 to put into her checking account.

Question

Asked 6/2/2012 11:27:56 AM

Updated 6/2/2012 12:31:25 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

Jan starts with $2,941. She wants $100 in cash. Of the remaining $2,841, she puts 20% into her savings account, $2,841 * 20%=$568.20.

After putting $568.20 in her savings account, she has $2,841-$568.20=$2,272.80 to put into her checking account.

After putting $568.20 in her savings account, she has $2,841-$568.20=$2,272.80 to put into her checking account.

Added 6/2/2012 12:31:25 PM

This answer has been added to the Weegy Knowledgebase

Paul has 15% of his gross pay directly deposited into a mutual fund account each month. If $630 is deposited each month, what is his monthly gross pay?

Weegy: $4200 is his monthly gross pay. (More)

Question

Expert Answered

Asked 6/2/2012 11:33:29 AM

0 Answers/Comments

Art needs to put $1,200 into a tellers drawer. He puts in 25 $20 bills, 30 $10 bills, 100 dimes, 80 nickels and 50 pennies. How much does he need to put in to complete his task?

Weegy: Arts needs to put $195.50 more in. (More)

Question

Expert Answered

Asked 6/2/2012 11:41:53 AM

0 Answers/Comments

Art needs to put $1,200 into a tellers drawer. He puts in 25$20 bills, 30 $10bills, 100 dimes, 80 nickels and 50 pennies. How much does he need to put in to complete his task?

Weegy: 25 * 20 = 500,
30 * 10 = 300,
24 * 5 = 120,
50 * 1 = 50,
80 * 0.25 = 20,
100 * 0.1 = 10,
80 * 0.05 = 4,
50 * 0.01 = 0.5,
Total amount expected to be put: $1,200,
Total amount actually put: $(500+300+120+50+20+10+4+0.5) = $1,004.5,
Therefore, [ what Art needs to put more: $1,200 - $1,004.5 = $195.50 ] (More)

Question

Expert Answered

Updated 6/2/2012 12:25:10 PM

1 Answer/Comment

1200 - (25*20+30*10+100*.10+80*.05+50*.01) = 1200 - 814.50 = 385.50. He needs to put in an additional $385.50

Added 6/2/2012 12:25:10 PM

Art needs to put $1,200 into a tellers drawer. He puts in 25 $20 bills, 30 $10 bills, 100 dimes, 80 nickels and 50 pennies. How much does he need to put in to complete his task?

Weegy: 25 * 20 = 500
30 * 10 = 300
24 * 5 = 120
50 * 1 = 50
80 * 0.25 = 20
100 * 0.1 = 10
80 * 0.05 = 4
50 * 0.01 = 0.5
Total amount expected to be put: $1,200
Total amount actually put: $(500+300+120+50+20+10+4+0.5) = $1,004.5
Therefore, [ what Art needs to put more: $1,200 - $1,004.5 = "$195.50" ] (More)

Question

Expert Answered

Asked 6/2/2012 11:38:56 AM

0 Answers/Comments

17,448,931 questions answered

S

R

L

1

1

P

C

1

P

1

1

L

P

C

P

C

1

P

C

L

P

C

1

P

C

P

C

P

C

L

Points 2173 [Total 26571]| Ratings 4| Comments 2133| Invitations 0|Offline

There are no comments.