Ralph Jordan recently bought a new lawnmower for $228.00. If he had to pay 6% sales tax on the lawnmower, what was the total cost of the lawnmower?

$241.68 total amount

Expert answered|cavecilla|Points 492|

Question|Rated good

Asked 5/11/2011 2:53:04 PM

0 Answers/Comments

Not a good answer? Get an answer now. (FREE)

Rating

There are no new answers.

There are no comments.

The gross income of Ginger Hughes is $215 per week. Her deductions are: $15.16, FICA tax; $29.33, income tax; 2% state tax; 1% city tax; and 3% retirement fund. What is her net income?

Weegy: 215 - 15.16 - 29.33 - (215*.02) - (215*.01) - (215*.03) = $157.61 net income. (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 5/11/2011 2:07:23 PM

0 Answers/Comments

Victor Malaba has a net income of $1,240 per month. If he spends $150 on food, $244 on a car payment, $300 on rent, and $50 on savings, what percent of his net income can he spend on other things?

Weegy: 40% was spent on other things User: Ralph Jordan recently bought a new lawnmower for $228.00. If he had to pay 6% sales tax on the lawnmower, what was the total cost of the lawnmower? (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 5/11/2011 2:42:16 PM

0 Answers/Comments

Jan Quint earns $7.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 9 hours of overtime, and 12 hours of holiday time. How much did she earn last week?

Weegy: $458.50. Please remember to leave positive feedback. (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Updated 5/11/2011 3:44:10 PM

1 Answer/Comment

debnjerry

40(7.00) + 9(7.00*1.5) + 12(7.00*2) =$542.50 earned last week.

Added 5/11/2011 3:44:10 PM

Rob Polanski is a tractor salesman. Last week his total sales amounted to $38,642.00, and he received $2,704.94 in commission. What is his rate of commission?

Weegy: rate of commission is 7% (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 5/11/2011 3:06:25 PM

0 Answers/Comments

no that was not one of my answers i know now thanks Breakdown: 40 * 7 = 280.00
9 * 10.50 = 94.50
12 * 14 = 168.00
----------
542.50

Weegy: Okay. Do you have any oter questions? (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 5/11/2011 3:02:21 PM

0 Answers/Comments