Notice: Payments for answers will end 4/10/2017. Click for more info.
You have new items in your feed. Click to view.
Question and answer
Q: Ruth is a waitress who earn $210.90 when she works a basic 38 hours week.in one week,she had to work five hours overtime(paid at double time)as the restaurant was hosting a wedding
reception.calculate Ruth´s gross pay that week.
A: Ruth earns $210.90 for 38 hours . Per hour = 210.9/38 = $5.55 . 5 hours overtime at double pay = 5*5.55*2 = 55.5 . For normal 38 hours = 210.9 Gross pay = 210.9+55.5 = $266.4 .
Question
Asked 3/19/2010 1:14:57 AM
Updated 12/31/2014 11:47:36 PM
1 Answer/Comment
Get an answer
New answers
Rating
3
Ruth earns $210.90 for 38 hours .

Per hour = 210.9/38 = $5.55 .

5 hours overtime at double pay = 5*5.55*2 = 55.5 .

For normal 38 hours = 210.9

Gross pay = 210.9+55.5 = $266.4 .
Added 12/31/2014 11:47:36 PM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
Confirmed by debnjerry [1/1/2015 7:23:33 AM], Rated good by debnjerry
Comments

There are no comments.

Add an answer or comment
Log in or sign up first.
27,009,317 questions answered
*
Get answers from Weegy and a team of really smart lives experts.
S
L
Points 247 [Total 265] Ratings 0 Comments 177 Invitations 7 Offline
S
L
Points 130 [Total 130] Ratings 0 Comments 130 Invitations 0 Offline
S
L
R
Points 125 [Total 276] Ratings 1 Comments 5 Invitations 11 Offline
S
R
L
R
P
R
P
R
Points 66 [Total 734] Ratings 0 Comments 6 Invitations 6 Offline
S
1
L
L
P
R
P
L
P
P
R
P
R
P
R
P
P
Points 62 [Total 13329] Ratings 0 Comments 62 Invitations 0 Offline
S
L
1
R
Points 34 [Total 1450] Ratings 2 Comments 14 Invitations 0 Offline
S
L
Points 10 [Total 187] Ratings 0 Comments 0 Invitations 1 Offline
S
Points 10 [Total 13] Ratings 0 Comments 10 Invitations 0 Offline
S
Points 10 [Total 10] Ratings 0 Comments 0 Invitations 1 Offline
S
Points 2 [Total 2] Ratings 0 Comments 2 Invitations 0 Offline
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.